Bàner

Banyeres Digital - Les notícies de Banyeres de Mariola

Política Diari de campanya: Entrevista amb José Carlos Molina, candidat del Partit Popular

Diari de campanya: Entrevista amb José Carlos Molina, candidat del Partit Popular

José Carlos Molina, candidat del Partit Popular: “L’anterior Govern s’ha caracteritzat per la mediocritat, mentides i manipulacions seguint la ideologia marcada per Compromís”.

 1.- Quina és la seua valoració de la legislatura que ara finalitza?

La meua valoració en una escala del 1 al 10, és d'un 5. S’ha caracteritzat per la mediocritat, fent les coses a mitges i seguint una ideologia marcada per Compromís, que està darrere de tot el que s’ha fet. La gent no és dóna compte perquè és subtil, però quan més temps passa més ancorades estan algunes idees i costums.

2.- Què opina sobre la no concurrència de Ciudadanos a les eleccions locals? Els beneficia o perjudica?

Crec que ni ens beneficia ni ens perjudica. Amb tot respecte per a Ciudadanos, és una altra formació amb altres idees diferents de les nostres. Si s’hagueren presentant a aquestes eleccions podríem haver contribuït a l'hora de planificar les formes de governar el poble aquests 4 any que tenim al davant.

 3.-Quins factors han sigut determinants per encapçalar la seua candidatura?

El factor fonamental ha sigut les meues ganes de voler fer coses per al benefici i prosperitat del poble en general. Sóc una persona senzilla, treballador i empleat en una fàbrica com la majoria de persones de Banyeres de Mariola. Vull, com tots, feina estable, donar la millor educació i oportunitats als meus fills i qualitat de vida. Crec que es pot fer més i millor, amb humilitat i transparència, sense mentides ni manipulacions com s’ha fet fins ara per l’actual govern municipal de Compromís i PSOE.

 4.-Definisca les qualitats de les persones que l' acompanyen en la seua candidatura...

Les persones que m'acompanyen són persones de totes les edats perquè crec que totes són importants. És una barreja de joventut i maduresa. Han sigut persones que han format part o formen part d’associacions, entitats i confraries del nostre poble, sempre lluitant pel benestar de molts col·lectius de forma altruista. I, sobre tot, són persones amb moltes ganes de treballar, són gent senzilla, il·lusionada i coneixen a la perfecció les carències que ha tingut Banyeres durant aquests 4 anys de Govern municipal.

5.-Quins són els principals reptes i/o objectius del seu partit per a la propera legislatura?

Les nostres preocupacions van dirigides, per una banda, cap a les empreses, que són el principal motor del poble. Volem ajudar-les per a evitar que canvien de municipi quan es fan més grans i donar facilitats per crear altres noves i generar així més ocupació. També estem preocupats pels treballadors, ja que volem que tinguen un lloc de feina digne i amb els mínims desplaçaments possibles. El desenvolupament industrial i econòmic del poble ha sigut una part oblidada d´aquest govern municipal i si no el recolzem moltes empreses s´aniran del poble i Banyeres tindrà més atur i menys benestar social.

D´altra banda, ens agradaria que les persones castellano-parlants tinguen el seu lloc representatiu en el nostre poble perquè elles en formen part i es mereixen un respecte a l'hora d'utilitzar tant el castellà com el valencià.

Ens preocupa també el manteniment de les instal·lacions esportives que fa uns anys eren l'enveja de la comarca, el manteniment del Molí l'Ombria, del que voldríem desenvolupar tot el seu potencial, el manteniment de passejos i zones verdes que tenim ací i que es troben molt descuidades. Poder crear una zona “agility”, perquè les nostres mascotes puguen gaudir i nosaltres també amb elles. La gestió de la pólvora en les nostres festes de Moros i Cristians es podria millorar movent cel i terra si fera falta, per potenciar els actes d´arcabusseria. Hi ha tanta cosa que jo faria, coses senzilles, coses pràctiques i coses difícils, però res és impossible treballant amb molta il·lusió que és el que em mou dia a dia. Ja sabreu tot el que tinc programat perquè Banyeres torne a ser l'enveja de la comarca l'Alcoià-Comtat i de la província, pensem en el futur i en cuidar junts el nostre poble.

6.- Podria repetir-se el pacte post electoral entre Compromís i PSOE a nivell local?

Esperem que no, però ens han demostrat que no poden viure l’un sense l’altre. El PSOE, malgrat que tenia soles dos representants en el Govern municipal, ha acceptat tot el que ha fet Compromís sense dir res, inclòs el fet de no dir ni mitja per portar els llacets grogs a un ple municipal sinònim de recolzament al independentisme català. Creiem que aquestes accions en Banyeres no toquen i no beneficien el benestar de les persones, que és l’objectiu principal dels polítics locals.

 7.- Quin és el seu vaticini del que pot ocórrer a Banyeres de Mariola el proper 26 de maig a la vista dels resultats haguts en les eleccions generals i autonòmiques?

Crec que pot passar de tot, però sincerament en el poble es vota molt a les persones i crec que les sigles són merament una anècdota. Nosaltres som persones planes, treballadores i preocupades pel poble. Crec que millor preparació que eixa no ni ha cap, és la carrera de ser i sentir Banyeres de Mariola la que millor ens identifica, sempre donant el millor de nosaltres en aquest repte que tindrem. Per això, demane el vot a tothom, siga de dretes o d'esquerres, siga jubilat, de mitjana edat, jove o immigrant. Us necessitem a tots per a encapçalar aquest projecte en el qual tot el món cap per a aconseguir el benestar dels veïns i veïnes de Banyeres de Mariola.

El PSOE nega que haja negociat les retribucions amb Compromís
dijous, 11 de juliol de 2019
El grup municipal del PSOE, integrat pel regidor Fernando Sempere, ha desmentit els comentaris extesos a les xarxes socials que asseguren la... Llegiu-ne més...
El nou Govern municipal fa públic el seu organigrama
dimarts, 9 de juliol de 2019
El nou Govern municipal de Compromís ha donat a conèixer quin ha de ser l’organigrama del nou Ajuntament, a falta de completar la composició de... Llegiu-ne més...
L’ Ajuntament compra l'antic Cine Mariola
dimecres, 26 de juny de 2019
L’Ajuntament de Banyeres de Mariola ha adquirit l’antic Cine Mariola. L’import de l'operació té un cost de 550.000 euros provinents dels... Llegiu-ne més...
Josep Sempere consolida l’alcaldia amb els vots de Compromís i PSOE
diumenge, 16 de juny de 2019
La nova legislatura local 2019-2023 arrancava en el matí del dissabte 15 de juny amb els vots dels huit membres electes de Compromís per Banyeres... Llegiu-ne més...
Dissabte 15 de juny es constituïx la nova Corporació Municipal
dimarts, 11 de juny de 2019
El dissabte 15 de juny se celebrarà el primer ple de la Legislatura 2019-2023. Es tracta del Ple d’Investidura on els nous regidors i regidores... Llegiu-ne més...
Aclaparadora majoria absoluta de Compromís per Banyeres
diumenge, 26 de maig de 2019
Josep Sempere,actual alcalde en funcions, tornarà a estar al front de l’Ajuntament de Banyeres de Mariola durant els propers 4 anys, en aquesta... Llegiu-ne més...

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar els nostres serveis, així com l’experiència de l’usuari al navegar per la web. Més informació. Accepte